Sikkens Vakschilder

Bel me:

06 227 115 39

Over
Sikkens Vakschilders

Een Sikkens Vakschilder (voorheen Sikkens Quality Painter) is een professionele schilder die het schildersvak als geen ander verstaat. De Sikkens Vakschilders werken met name voor particuliere opdrachtgevers. Daarom weten ze als geen ander het werk zo in te delen dat overlast van de werkzaamheden tot een minimum beperkt worden. Voor aanvang van het werk bespreken ze al je wensen, tenslotte is de schilder bij jou te gast. 

Het schilderwerk aan je woning zelf uitvoeren vraagt veel tijd, geduld en vakmanschap. Ben je buiten bezig, dan regent het uitgerekend op de dag die je hebt vrijgenomen om te schilderen. En na alle inspanning blijkt het eindresultaat dan soms toch niet wat je er van verwacht had. Gun jezelf daarom de kwaliteit en het gemak van een vakman: een Sikkens Vakschilder.

Het advies over het onderhoud, het bijpassende verfsysteem en de kleur wordt door de Sikkens Vakschilder altijd gedaan op basis van een deskundige en complete inspectie van de woning. De huidige staat van het schilderwerk wordt gecontroleerd op schade, kale delen, verkleuring, etc. Daarnaast luister hij naar jouw wensen en houdt daar rekening mee in zijn advies. Een goede kwaliteit van het schilderwerk is belangrijk voor een lange levensduur waardoor je in de toekomst minder kosten zult hebben. Verzeker jezelf van die kwaliteit en duurzaamheid en kies voor een Sikkens Vakschilde

Op basis van de inspectie maakt de Sikkens Vakschilder een duidelijke offerte. Goed gespecificeerd zodat voor jou geheel duidelijk is waar je nu eigenlijk voor betaald. Moeten de oude verflagen in z’n geheel of juist gedeeltelijk verwijderd worden bijvoorbeeld. De Sikkens Vakschilder biedt je een garantiecertificaat op het schilderwerk.

Sleep in Absolute Peace Wake up to Bright Sunshine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

error: deze pagina is beschermt