Lees meer voorpagina

Welkom bij Arnold van Essen schilderwerken

“Passie voor schilderwerk”

Het is een bedrijf dat persoonlijk meer dan 18 jaar advies en service als speerpunt heeft.

Het in de hand houden van opname en uitvoering, van de opdrachten, werkt bijzonder goed voor opdrachtgever en geeft helderheid en zekerheid.

Door het verstrekken van de juiste verftechnische adviezen en applicatiemethoden ben ik in staat de kwaliteit hoog en de onderhoudskosten laag te houden.

Bij alle activiteiten staat vakmanschap en kwaliteit voorop. Het spreekt daarbij vanzelf dat ik werk met professionele producten afgestemd op de diverse situaties. Aandacht voor de wensen van de klant is voor mij een voorwaarde om te komen tot een eindresultaat dat beantwoordt aan de verwachtingen. Ik bezoek een (potentiële) klant om te bespreken welke werkzaamheden de klant uitgevoerd wil zien. Als het project goed in beeld is gebracht maak ik een uitgebreide offerte met daarin de onderdelen en de werkzaamheden die uitgevoerd worden. De klant kan de begroting beoordelen en middels een opdrachtbevestiging ontstaat een overeenkomst tussen bedrijf en klant.

Een Sikkens vakschilder biedt u vele voordelen vergeleken met een niet-erkende schilder. U hebt namelijk de zekerheid dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf en hebt, u gegarandeerd perfect vakwerk, een uitstekende service, en jarenlange garantie.
Een kamer, keuken, kantoor of entree opnieuw schilderen kan een verschil van dag en nacht uitmaken.
Wonen en werken wordt zoveel aangenamer in een goed verzorgde omgeving.
Dat betekent niet dat een andere kleur altijd nodig is, een professioneel geschilderde ruimte geeft ook met de al bestaande kleuren sowieso een goede uitstraling.
Er zijn tegenwoordig allerlei moderne materialen om uw woning of zakenpand een andere uitstraling te geven. Maar ook als u er de voorkeur aan geeft om op meer traditionele manier uw woning of zakenpand een ‘lift’ te geven zijn er talloze mogelijkheden.
Zo kan er een andere stijl gecreëerd worden met een andere kleur, een nieuw behang of een decoratieve schildertechniek

607
Call Now Button
error: Content is protected !!
Scroll naar top