Website update

Website update

Omdat mijn oude website niet meer deed wat ik van de site verwachte, was ik genoodzaak een nieuwe site te bouwen.

Vooral de technische kant en de vormgeving achter de schermen klopte niet. En nu de site meer gemaakt voor deze tijd.

De meeste mensen zullen denken, “ja en” maar ik vindt het leuk dit te plaatsen in mijn blog. Ook heb ik de planning voor de klant, makkelijker gemaakt. Een beter overzicht dan eerder. Ook kunnen jullie mijn blog volgen, en als er een update is krijgen jullie een melding. (ook met aanbiedingen uit de webshop) maar hier later meer over.

Verwante artikelen

vtwonen make-over..

Recentelijk heb ik een kamer volledig opgeknapt, waarbij ik het schilderwerk heb verzorgd en prachtig vtwonen behang heb aangebracht. Het resultaat? Een frisse, stijlvolle ruimte die helemaal past bij jouw stijl.

Lees verder »
error: deze pagina is beschermt