,

Website update

Website update

Omdat mijn oude website niet meer deed wat ik van de site verwachte, was ik genoodzaak een nieuwe site te bouwen.

Vooral de technische kant en de vormgeving achter de schermen klopte niet. En nu de site meer gemaakt voor deze tijd.

De meeste mensen zullen denken, “ja en” maar ik vindt het leuk dit te plaatsen in mijn blog. Ook heb ik de planning voor de klant, makkelijker gemaakt. Een beter overzicht dan eerder. Ook kunnen jullie mijn blog volgen, en als er een update is krijgen jullie een melding. (ook met aanbiedingen uit de webshop) maar hier later meer over.

Verwante artikelen

Koop uw verf hier!

Binnenkort open.
Mijn persoonlijke favoriet
Nieuws en meer

Nieuws van GalleryWalls.nl

Lees hier
Kom meer te wetenover ons
error: deze pagina is beschermt