Gezocht Schilder / glaszetter
Zzp'er of Kom eens praten!

Bel me:

06 227 115 39

Als schilderen je passie is.

ZZPér bij Arnold van Essen / de Schilder

 

Wil je graag werken met ons!

We zijn op zoek naar representatieve ZZP-schilders die ervaring hebben in onderhoud en bekend zijn met alle voorkomende werkzaamheden binnen de schildersbranche. Je gaat regelmatig zelfstandig op pad en dit geeft je veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Met deze baan heb je uitzicht op een samenwerking voor lange tijd!

* evt. bedrijfswagen staat voor je klaar....

Ben je een zelfstandige schilder / ZZP en wil je graag in de omgeving van Eerbeek werken, maar vind je het geen probleem om naar een klus in het land te rijden? We zijn actief op verschillende werkzaamheden, dus als je het een uitdaging vindt om je op meerdere werkvlakken te ontwikkelen, dan is dit wellicht iets voor jou. We werken veel bij particulieren, VVE, bedrijven en hotels, dus er is veel variatie. Op onze website kun je meer vinden over wat we doen.

Wat we zoeken?

Wat we bieden?

Werknemers, Zzp'ers moeten binnen eerbeek of omstreken woonachtig zijn. Er wordt geen reiskostenvergoeding gegeven naar de klus binnen deze regio.

De werkzaamheden waar we ook mee bezig zijn, (schilderwerk gerelateerd).

SOLLICITEER DIRECT


  Eventueel je Cv sturen

  Privacyverklaring!*

  Werken bij of met ons!

  Ben je iemand die van aanpakken weet en ben je in het bezit van een schildersdiploma?
  Of je bent zzp’er en je wil samenwerken!
  Werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband aan het verrichten van schilder werkzaamheden, onderhoud en nieuwbouw? Dan is Arnold van Essen / de Schilder wat voor jou!
  We zijn een professioneel schildersbedrijf die totaal oplossingen biedt voor binnen- en buiten schilderwerken.

  error: deze pagina is beschermt