Wij doen het anders!!

Wij behandelen géén aanvragen via commerciële websites en geven vooraf géén (vaak onjuiste) prijsindicatie.

Wij doen het dus anders…

Wij behandelen géén aanvragen via commerciële websites en geven vooraf géén (vaak onjuiste) prijsindicatie.Arnold van Essen inspecteert persoonlijk het schilderwerk, u ontvangt een heldere offerte, vakkundig uitgevoerd schilderwerk en géén verrassingen achteraf! U ontvangt  garantie volgens goedgekeurde leveringsvoorwaarden.

“Kiest u voor zekerheid, kies dan voor Arnold van Essen/ de Schilder”

Waaruit het blijkt dat u diverse zekerheden hebt ten opzichte van een niet-erkend schildersbedrijf? Bekijkt u eens alle voordelen waarvoor u kiest Arnold de Schilder… dat is zekerheid, service en betrouwbaarheid in een notendop: Vakkundige en getoetste schilders Intensieve kwaliteitstoetsing en -controle Heldere en duidelijke offertes en dus naderhand geen verassingen Uitgebreide klachtenprocedure Jarenlange garantie incl. officieel certificaat Meerjarenplan voor uw woning mogelijk Van te voren een offerte maken of op uren beide is een optie.
Sikkens vak Schilder
Schilders met hart voor uw huis

op schilderwerk en materiaalVerwacht geen werkspot of marktplaats praktijken.Geen verassingen achteraf is voor U, en voor mij Prettig !

webdesign: by Arnold van Essen