De Winterschilder

Haal een winterschilder in huis voor uw schilderwerk.

Haal een winterschilder in huis voor uw schilderwerk


Het laten schilderen van uw woning kan tegenwoordig prima bij winterse temperaturen plaatsvinden. Vroeger leverde het buitenschilderwerk van de woning in de winter problemen op, maar met de komst en ontwikkeling van veel nieuwe professionele verven is dit geen probleem meer, mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Als het schilderwerk aan uw woning bijgewerkt moet worden, kiest de schilder er vaak voor de woning zogeheten ‘winterklaar’ te maken. Hierdoor wordt uw woning beschermd tegen het winterweer en kan er in het voorjaar verder worden gegaan met het buitenschilderwerk van uw woning. Uw woning ziet er dan toch heel strak en fris uit! Maar zoals gezegd, tegenwoordig kan er ook in de winter prima buiten geschilderd worden.

De voordelen bij het inschakelen van een winterschilder:


De winterschilder premie verschilt per schildersbedrijf. Veel schilders geven al gauw 10% winterkorting bij binnenschilderwerk. Buitenschilderwerk wordt vanwege de kou natuurlijk het liefst doorgeschoven naar de zomer of het voorjaar. Zo kan de schilder in de winter lekker binnen werken en in de zomer het schilderwerk aan de buitenkant van de woning bijwerken.

De winterschilder geeft bijna altijd korting in de winter!

voor een perfect resultaat
Arnold van Essen
de Schilder

KWALITEIT IS ALTIJD EEN VOORWAARDE!

webdesign: by Arnold van Essen