De Winterschilder

Haal een winterschilder in huis voor uw schilderwerk

De voordelen bij het inschakelen van een winterschilder:

De winterschilder premie verschilt per schildersbedrijf. Veel schilders geven al gauw 10% winterkorting bij binnenschilderwerk. En heeft u een woning ouder dan 2 jaar krijgt u ook nog een korting van de overheid en de schilder mag u 9% btw in plaats van 21% BTW berekenen. Buitenschilderwerk wordt vanwege de kou natuurlijk het liefst doorgeschoven naar de zomer of het voorjaar. Zo kan de schilder in de winter lekker binnen werken en in de zomer het schilderwerk aan de buitenkant van de woning bijwerken.

Voordelen winterschilder

Doorgaans geldt dat we het in de winter minder druk hebben. Wij kunnen u dus sneller van dienst zijn. Benieuwd op welke termijn ik voor u aan de slag zou kunnen? Neem gerust contact op, we vertellen het u graag.

Ook niet geheel onbelangrijk: in de winter kunnen we scherpere tarieven aanbieden. De korting kan zelfs oplopen tot 22% inclusief BTW voordeel voor woningen ouder dan 2 jaar!

Zo helpen we u om het nieuwe jaar goed te beginnen, in een frisse omgeving!

  • behangwerk                           
  • Muurverf
  • spuitwerk                     
  • beglazing
  • schilderwerk

Als het schilderwerk aan uw woning bijgewerkt moet worden, kiest de schilder er vaak voor de woning zogeheten ‘winterklaar’ te maken. Hierdoor wordt uw woning beschermd tegen het winterweer en kan er in het voorjaar verder worden gegaan met het buitenschilderwerk van uw woning. Uw woning ziet er dan toch heel strak en fris uit! Maar zoals gezegd, tegenwoordig kan er ook in de winter prima buiten geschilderd worden.

Heeft u vragen!

Voor vragen over de winterschilder.

De winterschilder geeft bijna altijd korting in de winter!

S2U-Allure-Gloss-1L
Rubbol BL ventura
sikkens XD high Gloss
shopping
sikkens SB plus

voor een perfect resultaat

...

546
Call Now Button
error: Content is protected !!