Planning

Weten wanneer de schilder komt!

De planning is gebaseerd op orderbevestiging. Dit betekent dat zodra u als klant de opdracht voor het schilderwerk aan mij geeft, u op de lijst wordt geplaatst. Ik zorg ervoor dat deze lijst altijd up-to-date is, zodat u uw planning goed kunt afstemmen. Mocht het onverhoopt niet uitkomen op de geplande datum, laat het dan alstublieft op tijd weten. In dat geval kan ik uw klus verplaatsen naar een latere datum. Het is echter niet mogelijk om uw klus naar voren te schuiven, omdat ik gelijke behandeling van al mijn klanten belangrijk vind.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om te bellen of te mailen. Ik sta klaar om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Arnold van Essen/ de Schilder

Update 07-04-24

Belangrijke mededeling aan al mijn gewaardeerde klanten!

Als schilder sta ik altijd klaar om de hoogste kwaliteit en perfectie te bieden aan mijn klanten. Helaas hebben we de afgelopen tijd te maken gehad met aanhoudende regenval, waardoor mijn planning enigszins verstoord is.

Ik wil graag duidelijk zijn over de situatie en u op de hoogte houden van eventuele vertragingen die kunnen optreden als gevolg van het slechte weer. Ik begrijp dat uw tijd kostbaar is en dat u graag wilt weten wanneer uw project precies wordt uitgevoerd.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, houd ik mijn planning nauwkeurig bij en kunt u deze informatie inzien op mijn website. Hier vindt u de recentste updates over de geplande uitvoering van uw project. Ik streef ernaar om deze planning regelmatig bij te werken, zodat u altijd op de hoogte bent van de verwachte start- en afrondingsdata.

Ik wil u er echter op wijzen dat het weer onvoorspelbaar kan zijn en dat er mogelijk wijzigingen in de planning kunnen optreden als gevolg van aanhoudende regen of andere ongunstige weersomstandigheden. Ik zal er alles aan doen om deze veranderingen tot een minimum te beperken en u tijdig op de hoogte te stellen van eventuele aanpassingen.

Mocht u vragen hebben over de planning van uw project of wilt u meer informatie over de voortgang, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de actueelste informatie.

Nogmaals wil ik benadrukken dat ik me volledig inzet om uw project met de grootste zorg en precisie uit te voeren. Ik hoop op uw begrip en geduld tijdens deze periode van slecht weer. Samen streven we ernaar om prachtige resultaten te behalen voor uw woning, en ik zal u op de hoogte houden via mijn website om uw planning zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met vriendelijke groet,

Arnold van Essen/ de Schilder

Toegang tot de Planning

Om toegang te krijgen tot de planning, voer het ontvangen wachtwoord in. Indien u klant bent en een opdracht heeft geplaatst, zou u het wachtwoord moeten hebben ontvangen. Mocht u als klant geen wachtwoord hebben ontvangen of problemen ondervinden, stuur dan alstublieft een e-mail naar [Contact] voor assistentie.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Arnold van Essen
De Schilder

Buiten schilderwerk verwachte start eind maart, begin april.( veel slecht weer de startdatum loopt uit) 07-04-24

Binnenschilderwerk

maandag 2 Oktober, woonkamer, hal, kantoor

Klusjes voor overgebleven dagen

 2 dagen

Open klussen, dit houd op afroep, als de timmerman klaar is!

referenties

Oude Eerbeekseweg
"We bevelen je zeker aan bij onze kennissen, de samen werking was geslaagd, de klus verliep zoals je had, voorspelt. Onze kamer en keuken is weel mooi Dank je wel "
Brummen
Papiermolen
"De trap is ontzettend mooi geworden, ik ben er blij mee, wil je gelijk een onderhoudsplan maken voor het buitenschilderwerk."
Eerbeek
Papiermakerserf
"Fijn dat je zo snel onze kamers heb kunnen sausen, nu kan de stoffeerder ook verder."
Eerbeek

Nieuwsgierig geworden

Heeft u geen aandacht kunnen geven aan uw huis in de afgelopen jaren? Geen probleem! Wij nemen dat graag van u over!

error: deze pagina is beschermt