Binnen schilderwerk

Bel me:

06 227 115 39

Brengt kleur in uw interieur!

Meer dan alleen muren en plafonds

Binnenschilderwerk is meer dan alleen het schilderen van muren en plafonds. Ook het schilderen van bijvoorbeeld kozijnen, trappen, keukenkastjes e.d. valt onder het binnenschilderwerk.

Een kamer, keuken, kantoor of entree opnieuw schilderen kan een verschil van dag en nacht uitmaken.
Wonen en werken wordt zoveel aangenamer in een goed verzorgde omgeving.
Dat betekent niet dat een andere kleur altijd nodig is, een professioneel geschilderde ruimte geeft ook met de reeds bestaande kleuren sowieso een goede uitstraling.
Er zijn tegenwoordig allerlei moderne materialen om uw woning of zakenpand een andere uitstraling te geven.Maar ook als u er de voorkeur aan geeft om op meer traditionele wijze uw woning of zakenpand een ‘lift’ te geven zijn er talloze mogelijkheden.
Zo kan er een andere sfeer gecreëerd worden met een andere kleur, een nieuw behang of een decoratieve schildertechniek.

Kantoor Barneveld
Kantoor Barneveld

Bijvoorbeeld een Speel-kamer

Een speel kamer waar je met plezier in speelt.

Bijvoorbeeld een speelkamer voor uw kinderen of kleinkinderen. En als u dat in de wintermaanden laat doen scheelt het ook nog een veel geld…

Haal een winterschilder in huis voor uw schilderwerk.

Winter schilder korting tot wel --->

Op uurloon tot wel
- 0 %
Huizen ouder dan 2 jaar
- 0 % op de BTW
totale korting tot wel
- 0 %

De voordelen bij het inschakelen van een winterschilder:

De winterschilder premie verschilt per schildersbedrijf. Veel schilders geven al gauw 10% winterkorting bij binnenschilderwerk. En heeft u een woning ouder dan 2 jaar krijgt u ook nog een korting van de overheid en de schilder mag u 9% btw in plaats van 21% BTW berekenen. Buitenschilderwerk wordt vanwege de kou natuurlijk het liefst doorgeschoven naar de zomer of het voorjaar. Zo kan de schilder in de winter lekker binnen werken en in de zomer het schilderwerk aan de buitenkant van de woning bijwerken.

Als het schilderwerk aan uw woning bijgewerkt moet worden, kiest de schilder er vaak voor de woning zogeheten ‘winterklaar’ te maken. Hierdoor wordt uw woning beschermd tegen het winterweer en kan er in het voorjaar verder worden gegaan met het buitenschilderwerk van uw woning. Uw woning ziet er dan toch heel strak en fris uit! Maar zoals gezegd, tegenwoordig kan er ook in de winter prima buiten geschilderd worden.

error: deze pagina is beschermt