Buiten Schilderwerk

Bel me:

06 227 115 39

Wat doen we..

De vakschilder kiest altijd voor een merk product!!

Bij alle activiteiten staat vakmanschap en kwaliteit voorop. Het spreekt daarbij vanzelf dat ik werk met professionele producten afgestemd op de diverse situaties. Aandacht voor de wensen van de klant is voor mij een voorwaarde om te komen tot een eindresultaat dat beantwoordt aan de verwachtingen. Ik bezoek een (potentiële) klant om te bespreken welke werkzaamheden de klant uitgevoerd wil zien. Als het project goed in beeld is gebracht maak ik een uitgebreide offerte met daarin de onderdelen en de werkzaamheden die uitgevoerd worden. De klant kan de begroting beoordelen en middels een opdrachtbevestiging ontstaat een overeenkomst tussen bedrijf en klant.

Het  huis of bedrijfspand laten schilderen geeft waarde aan uw woning.

Sterk in houtrot herstel, zijn er problemen met houtrot, ook deze kunnen we voor u repareren.
Officieel gediplomeerd Repair Care certificaat. 

Op schilderwerk aan of in schilderwerk en het plaatsen en vervangen van isolatieglas aan een woningen van 2 jaar en ouder. Belastingdienst.

Wij behandelen géén aanvragen via commerciële websites en geven vooraf géén (vaak onjuiste) prijsindicatie. Verwacht geen werkspot of marktplaats praktijken. Geen verrassingen achteraf is voor U, en voor mij Prettig!

Wat kost schilderwerk eigenlijk?

Schilderwerk kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals
Bijvoorbeeld het oppervlak. Maar ook de staat van het object. De waarde van je geschilderde woning kan je hier door verhogen!

Sikkens no back

Een Sikkens Vakschilders voldoet aan belangrijke kwaliteitsnormen voor verzorging van uw schilderwerk. Om aan de erkenning verbonden te blijven, staat kwaliteit voortdurend onder controle van de betreffende organisatie.

Repair Care
Deels vervanging onderdorpel.
Chalet op Camping de Jutberg

Een Chalet!

Als ik uw schilderwerk verzorg, zie ik uw pand van dichtbij. Er wordt niet alleen op het schilderwerk gelet, maar ook op eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. 

Oranje-Nassauplein ( HEMA- gebouw)

VVE

Voor eigenaar-bewoners van een appartementen complex is het van groot belang dat het onderhoud goed geregeld is. Veel VvE’s hebben moeite om het onderhoud gestructureerd en tijdig aan te pakken.

Huis van Herinnering / Eerbeek

Zakelijk

Wilt u schilder werkzaamheden laten verrichten voor uw bedrijf of organisatie? Dan is Arnold van Essen / de Schilder de betrouwbare partner die u zoekt! Ook hier geldt dat we een nauwkeurige diagnose stellen. 

Onze producten

Bij alle activiteiten staat vakmanschap en kwaliteit voorop. Het spreekt daarbij vanzelf dat ik werk met professionele producten afgestemd op de diverse situaties. De merken zoals Sikkens, Sigma, Brillux, en Global Paint zijn hier onderdeel van.

De Winter Schilder

De winterschilder premie verschilt per schildersbedrijf. Veel schilders geven al gauw 10% winterkorting bij binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. En heeft u een woning ouder dan 2 jaar krijgt u ook nog een korting van de overheid en de schilder mag u 9% btw in plaats van 21% BTW berekenen

glas kraan
Een verreiker aan de groeneweg

Isolatie glas

Isolatie glas en andere glas werken, kunnen we voor u regelen. Hier hebben we gerenommeerde vakmensen voor die weten waar ze over praten. Het plaatsen van het glas word gedaan door specialisten. En uiteraard hoort hier ook de juiste garantie bij.

Service & Reparatie

Als houtrot herstel niet meer verantwoord is, kunnen we voor u ook de timmerman, stukadoor regelen.
Zodat u zich niet druk hoeft te maken over het hoe en wat. We hebben contact met gerenommeerde bedrijven in de buurt, die kwaliteit en zorg bieden.  

Werken bij of met ons!

Ben je iemand die van aanpakken weet en ben je in het bezit van een schildersdiploma?
Of je bent zzp’er en je wil samenwerken!
Werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband aan het verrichten van schilder werkzaamheden, onderhoud en nieuwbouw? Dan is Arnold van Essen / de Schilder wat voor jou!
We zijn een professioneel schildersbedrijf die totaal oplossingen biedt voor binnen- en buiten schilderwerken.

error: deze pagina is beschermt