,

vtwonen make-over..

Ontdek Mijn Vtwonen Make-over: Fris, Stijlvol en Helemaal, Naar Jouw Smaak!

Recentelijk heb ik een kamer volledig opgeknapt, waarbij ik het schilderwerk heb verzorgd en prachtig vtwonen behang heb aangebracht. Het resultaat? Een frisse, stijlvolle ruimte die helemaal past bij jouw stijl. Het was een genot om deze transformatie te realiseren en het eindresultaat te zien. Klanttevredenheid staat bij mij voorop, en ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen aan het creëren van jouw ideale ruimte.

Naast het schilderwerk heb ik ook gezorgd voor het stucwerk en schilderen van het plafond in Ral 9016, en de deuren met deurkozijnen in Ral 7021. Het overige sauswerk is uitgevoerd in de kleur PPG 1032-1 metallicmist, waardoor de ruimte een harmonieuze uitstraling heeft gekregen.

Laat mij ook jouw ruimte omtoveren tot iets bijzonders! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Verwante artikelen

Koop uw verf hier!

Binnenkort open.
Mijn persoonlijke favoriet
Nieuws en meer
Kom meer te wetenover ons
error: deze pagina is beschermt